Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Сан Сиро ексклузивно на Милан или нов стадион?

Сан Сиро ексклузивно на Милан или нов стадион?

Приказната околу користењето на Сан Сиро од двата милански клуба Милан и Интер повторно се разгоре на почетокот на оваа година. Милан и Интер во минатото на повеќе пати имаа средби околу ова прашање и од 2015 година ставот на Милан беше дека сака да игра на сопствен...