Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!

Нашата фото-репортажа од гостувањето на Милан во Скопје, објавена на off.net и Офсајд:

По 11 годишно заедничко дружење, бодрење и патување за својот Милан, македонскиот фан клуб на Росонерите имаа чест да го пречекаат седумкратниот првак на Европа на домашна сцена. Ова се фотографиите кои ни ги испратија.