Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Рекапитулација 2017 | Запата 97′!

Рекапитулација 2017 | Запата 97′!

По само 2 дена од официјалното превземање на Милан од новите сопственици на чело со Јонгхонг Ли, на распоредот во Калчото беше Дербито на Милано. Милан и Интер требаше да се сретнат по вторпат во сезоната, но првпат во т.н. кинеска ера. Со самото тоа, Дербито доби нов...