Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Најава| Милан – Фиорентина: Последен и одлучувачки меч за Европа!

Најава| Милан – Фиорентина: Последен и одлучувачки меч за Европа!

Последен меч за оваа сезона и доста битен за нашите европски планови кои за жал не ја вклучуваат елитната Лига на Шампиони туку 2 сезони по ред ќе мораме да се задоволиме со натпреварување од втор ранг. Интересен и тежок меч не очекува на Сан Сиро денес против секогаш...
#TBT | Маестро Руи Коста

#TBT | Маестро Руи Коста

Во текот на 90те и почетокот на 2000та година, Италија беше домот на најдобрите фудбалери на светот. Серие А беше лигата во која доаѓаа сите талентирани играчи од целиот свет, меѓу кои беше и еден португалски играч кој со својот талент успеа да постави нови граници во...