Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Рекапитулација 2017 | Милан во Скопје!

Рекапитулација 2017 | Милан во Скопје!

Избореното шесто место во последната Калчо сезона значеше пласман на Милан во квалификациите за Лига Европа. Тоа дефинитивно донесе измешани чувства. Од една страна, сатисфакција за конечно европски фудбал по цели три години. Од друга страна, четири натпревари во фаза...
Рекапитулација 2017 | Пласман во Лига Европа, конечно!

Рекапитулација 2017 | Пласман во Лига Европа, конечно!

По цели 3 сезони без учество во европските купови, Милан минатата сезона конечно успеа да избори место што води во Европа. И повторно тоа не беше Лигата на шампионите, туку Лига Европа. И тоа од фазата на квалификации. Конечно зад нас беше најнеуспешниот период во...