Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Рекапитулација 2017 | Летно меркато како никогаш досега!

Рекапитулација 2017 | Летно меркато како никогаш досега!

Последните неколку години немаше и некои поголеми вложувања Милан. Фининвест, холдинг-компанијата во чија сопственост беше клубот скоро 30 години, во 2015 година потпиша прелиминарен договор со тајландскиот бизнисмен Би Тичаубол, за продажба на 48% од акциите на...
Извештај на доктор Мелегати: Сусо спремен за во недела, Ромањоли со настинка, Родригез е фит…

Извештај на доктор Мелегати: Сусо спремен за во недела, Ромањоли со настинка, Родригез е фит…

Главниот доктор на клубот, Џанлука Мелегати даде неделен извештај за повредените играчи, откривајќи дека Абате се здобил со повреда за време на тренинг, додека опоравувањето на Андреа Конти се одвива според планираното. Отсега, па до крајот на првата полу сезона во...