Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Анализа | Како после Наполи?

Анализа | Како после Наполи?

Натпреварот со Наполи во саботата беше еден од оние каде повеќе од нас влегоа без преголеми очекувања. Настрана еуфоријата што се создаде на ден-два до натпреварот, неа секогаш ќе ја има кога не очекува дерби. Сакале ние или не. Во саботата, не сум баш сигурен дали и...