Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Иван Газидис се поблиску до Милан!

Иван Газидис се поблиску до Милан!

Трансфер периодот заврши и лигата започна, но Елиот продолжува да работи на доведување нови лица, овој пат во менаџментот на клубот. Вчера во Каса Милан се одржа состанок на бордот на директори, каде беше присутен и претседателот на клубот, Паоло Скарони, кој по...