Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Фасоне: “Б” тимовите – спас за италијанскиот фудбал!

Фасоне: “Б” тимовите – спас за италијанскиот фудбал!

На само еден ден пред почетокот на Светското Првенство, сите очи се вперени кон Русија и репрезентативниот фудбал. Италијанската јавност ова лето ќе биде помалку заинтересирана за ова големо натпреварување, бидејќи Италија беше најголемото разочарување и не успеа да...