Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
ВВин е првиот регионален партнер на Милан во Азија!

ВВин е првиот регионален партнер на Милан во Азија!

Деновиве Милан го доби својот прв регионален партнер во Азија, а тоа е кинската компанија за онлајн обложување ВВин (VWin). Милан и ВВин ќе работат заедно на специјализирани маркетинг кампањи за промоција на клубот како бренд на азискиот пазар. Спонзорскиот договор со...