Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Анализа | Милан – Сасуоло: Недоволно добри за ЛШ!

Анализа | Милан – Сасуоло: Недоволно добри за ЛШ!

Не очекуваше навидум перфектен викенд каде најголемите конкуренти за ЛШ кикснаа и од нас се очекуваше рутинирана победа против аусајдерот Сасуоло, кој оваа сезона грчевито се бори за опстанок, но сепак крајниот епилог е огромно разочарување, а воедно и потсетник на...