Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Рекапитулација 2017 | Милан во Скопје!

Рекапитулација 2017 | Милан во Скопје!

Избореното шесто место во последната Калчо сезона значеше пласман на Милан во квалификациите за Лига Европа. Тоа дефинитивно донесе измешани чувства. Од една страна, сатисфакција за конечно европски фудбал по цели три години. Од друга страна, четири натпревари во фаза...