Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Човекот мистерија: Џефри Монкада, диригентот позади меркатото!

Човекот мистерија: Џефри Монкада, диригентот позади меркатото!

Трансфер во Милан   По отпуштањето на Паоло Малдини и Рики Масара како технички и спортски директори, Милан се одлучи да го промени начинот на работење и го реструктурираше својот менаџмент, па така во фокусот на вниманието се најде и Џефри Монкада, дотогаш...