Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Најава | Милан – Аталанта: Карантин како последна шанса за спас на сезоната?

Најава | Милан – Аталанта: Карантин како последна шанса за спас на сезоната?

По не знам кој пат сезонава, повторно во воведот на една најава ќе зборувам за срамниот, очаен и крајно несериозен пристап на играчи кои се доволно добро платени за да се однесуваат и играат сосема спротивно но тоа е што е – Милан по 17 одиграни кола се наоѓа на...