Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
#TBT | Кралот Жорж

#TBT | Кралот Жорж

Четврток е ден кога се навраќаме на минатото и дискутираме за некои поубави времиња во кои нашиот Милан беше таму горе, каде што најмногу му доликува. Денес ќе дискутираме за еден фантастичен напаѓач, за единствениот африкански играч кој успеал да ја освои Златната...