Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Леонардо: Имаме договор со Фламенго за Пакета, Дербито е секогаш емотивно

Леонардо: Имаме договор со Фламенго за Пакета, Дербито е секогаш емотивно

Интернационалната пауза е период кога тимовите одмараат и се подготвуваат за следните предизвици, со оние играчи кои им се на располагање. Управата на Милан, ги користи до максимум деновите помеѓу двата преодни рока, работејќи на нови засилувања. Последната...