Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
#TBT | Маестро Руи Коста

#TBT | Маестро Руи Коста

Во текот на 90те и почетокот на 2000та година, Италија беше домот на најдобрите фудбалери на светот. Серие А беше лигата во која доаѓаа сите талентирани играчи од целиот свет, меѓу кои беше и еден португалски играч кој со својот талент успеа да постави нови граници во...