Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Малдини: Го сакам Милан и верувам во овој проект

Малдини: Го сакам Милан и верувам во овој проект

Понеделник, 6ти август, 2018 година, ќе биде запишан како еден од најемотивните денови за сите фанови на Милан. 6ти август е денот кога Капитенот се врати дома! Паоло Малдини беше назначен за нов директор за Стратегија и Развој на спортскиот дел во клубот. Во таа...