Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
#TBT | Херберт Килпин – таткото на Милан

#TBT | Херберт Килпин – таткото на Милан

Херберт Килпин. Во Англија, за него не се знае толку многу, но во историјата на Милан, овој англичанец има посебно место. Во продолжение ќе дискутираме за Херберт Килпин – таткото на Милан. Херберт Килпин бил роден и израснат во Нотингем и играл фудбал од својата...