Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Демант на Претседателот Јонгхонг Ли

Демант на Претседателот Јонгхонг Ли

Претседателот на Милан, Јонгхонг Ли, денес објави демант на шпекулациите кои се појавија деновиве во врска со истрагата за перење на пари од страна на претходниот сопственик на Милан, компанијата Фининвест. Во продолжение е целосниот демант: “Написите кои беа...