Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Мирабели: Работиме 24/7, сакаме да ги задржиме најдобрите

Мирабели: Работиме 24/7, сакаме да ги задржиме најдобрите

Милан веќе ги потпиша Пепе Реина и Иван Стриниќ, но вистинското меркато уште не е ни започнато, бидејќи се чека одлуката на УЕФА во врска со кршење на правилата на финансискиот фер плеј. И со секој изминат ден се чини дека е се поизвесно исклучувањето од Лига Европа....