Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Неколку можни заминувања од Милан во следните денови

Неколку можни заминувања од Милан во следните денови

Со оглед на ограничувањата кои произлегуваат од Финансискиот Фер Плеј, менаџментот на Милан деновиве поинтензивно работи на ослободување на дел од ростерот. Како што истакна спортскиот директор Леонардо вчера на пресот при презентацијата на Паоло Малдини, на клубот му...