Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
#TBT | Андриј Шевченко – принцот на Милан

#TBT | Андриј Шевченко – принцот на Милан

Нов четврток и одново време е за нашата рубрика во која се сеќаваме на историјата на нашиот омилен клуб. Да бидам искрен, немав многу дилема околу темата за овој четврток. Јас сум од помладата генерација, која за жал, не беше присутна кога големиот Марко Ван Бастен ги...