Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
#TBT | Суперкуп на Италија 2016: Милан – Јувентус

#TBT | Суперкуп на Италија 2016: Милан – Јувентус

За овој четврток одлучивме да се присетиме на некои убави моменти од ланската сезона, која нормално беше под нивото на оној легендарен Милан што постарите го памтат, а пак на што веќе се навикнаа оние помлади генерации. Слабиот и блед Милан, овој пат со Монтела на...