Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
#TBT | Алесандро Неста – еден од најдобрите дефанзивци на сите времиња!

#TBT | Алесандро Неста – еден од најдобрите дефанзивци на сите времиња!

Четврток е денот кога се навраќаме назад низ историјата на нашиот клуб и затоа овој пат се решивме да посветиме текст на еден од најдобрите дефанзивци кои некогаш заиграле за Милан, за еден од најелегантните централни бекови во светот на фудбалот – Алесандро...