Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
#TBT: Ноќта кога Дрим Тимот згасна!

#TBT: Ноќта кога Дрим Тимот згасна!

Во 1994 година, аутсајдерите Милан, предводени од Фабио Капело, се сретнаа со фаворитите Барселона на Јохан Кројф, во финалето на Лигата на шампиони. Иако сите очекуваа дефанзивно-ориентираните Италијани да бидат прегазени од „дрим-тимот“ на Барселона, се случи чудо. ...