Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Фасоне: Милан сè уште генерира загуби, но веруваме во планот презентиран пред УЕФА!

Фасоне: Милан сè уште генерира загуби, но веруваме во планот презентиран пред УЕФА!

Денес во Милано се одржа акционерско собрание на клубот, на кој присуствуваа извршните директори, а меѓу нив и Марко Фасоне. Фасоне ја образложи финансиската состојба на клубот за првите 6 месеци од 2017, како и идните планови. Од финансиските извештаи се забележува...