Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Извештај на доктор Мелегати: Сусо спремен за во недела, Ромањоли со настинка, Родригез е фит…

Извештај на доктор Мелегати: Сусо спремен за во недела, Ромањоли со настинка, Родригез е фит…

Главниот доктор на клубот, Џанлука Мелегати даде неделен извештај за повредените играчи, откривајќи дека Абате се здобил со повреда за време на тренинг, додека опоравувањето на Андреа Конти се одвива според планираното. Отсега, па до крајот на првата полу сезона во...