Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Гатузо: Стартуваме со квалитетна основа, очекувам и засилувања!

Гатузо: Стартуваме со квалитетна основа, очекувам и засилувања!

Подготовките за новата сезона на Милан започнаа вчера, а играчите (без оние кои имаа репрезентативни обврски на Светското Првенство во Русија) го одржаа својот прв тренинг во Миланело. Традиционално, првиот ден од новата сезона е пропратен со позитивна енергија,...