Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
Рикетс: Заинтересирани сме за купување на Милан!

Рикетс: Заинтересирани сме за купување на Милан!

Семејството Рикетс, една од најбогатите фамилии во САД, ги потврди своите намери за купување на мнозинскиот дел акции на Милан и долгорочни инвестиции кои би донеле успех во клубот. Според сите информации кои кружат низ медиумите, Јонгхонг Ли ги живее своите последни...