Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!

РЕТРО ДРЕСОВИ

93/94 HOME

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2750 денари

95/96 AWAY

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2750 денари

95/96 4TH KIT

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2750 денари

95/96 TRAINING SHIRT

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

98/99 HOME

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

02/03 AWAY ACM PEACE

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

06/07 HOME

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

07/08 AWAY

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

09/10 AWAY

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

09/10 HOME

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

10/11 HOME

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

12/13 HOME

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

13/14 HOME

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

14/15 HOME

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

16/17 HOME

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

13/14 3RD KIT

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

89/90 HOME

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2750 денари

99/00 HOME

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

06/07 AWAY UCL FINAL

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

04/05 HOME

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

06/07 3RD KIT

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

07/08 HOME

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

07/08 3RD KIT

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

11/12 AWAY

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

11/12 HOME

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

11/12 3RD KIT

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

93/94 AWAY

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

95/96 AWAY

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

НОВИ ДРЕСОВИ

23/24 HOME
PLAYER VERSION

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2500 денари

23/24 HOME
FAN VERSION

Величини: S, M, L, XL, XXL, XXXL

Цена: 2300 денари

23/24 AWAY
PLAYER VERSION

Величини: S, M, L, XL, XXLXXXL

Цена: 2500 денари

23/24 AWAY
FAN VERSION

Величини: S, M, L, XL, XXLXXXL

Цена: 2300 денари

23/24 3RD KIT
PLAYER VERSION

Величини: S, M, L, XL, XXLXXXL

Цена: 2500 денари

23/24 3RD KIT
FAN VERSION

Величини: S, M, L, XL, XXLXXXL

Цена: 2300 денари

23/24 KOCHE
PLAYER VERSION

Величини: S, M, L, XL, XXLXXXL

Цена: 2600 денари

23/24 KOCHE
FAN VERSION

Величини: S, M, L, XL, XXLXXXL

Цена: 2400 денари

23/24 KOCHE
PLAYER VERSION

Величини: S, M, L, XL, XXLXXXL

Цена: 2600 денари

23/24 KOCHE
FAN VERSION

Величини: S, M, L, XL, XXLXXXL

Цена: 2400 денари

23/24 HOME GK
FAN VERSION

Величини: S, M, L, XL, XXLXXXL

Цена: 2300 денари

23/24 AWAY GK
FAN VERSION

Величини: S, M, L, XL, XXLXXXL

Цена: 2300 денари

Насоки за нарачка:

  • За дрес со испечатено име и/или дрес се доплаќа 300 денари
  • За дрес со беџови на ракавите се доплаќа 200 денари
  • Рокот за достава изнесува 30 дена
  • Целиот износ на избраниот дрес се плаќа однапред
  • Износот може да се уплати на сметката на Милан Фанс Македонија или во готово на собир организиран од фан клубот

За готовинска уплата – со кеш

За безготовинска уплата – од трансакциска сметка