Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!

Милан Фанс Македонија и петта сезона по ред ќе биде дел од асоцијацијата на официјални фан клубови на Милан – AIMC! Македонските Росонери и оваа 2022-23 сезона имаат можност да членуваат во локален фан клуб признаен од Милан! Членовите на Милан Фанс Македонија ќе имаат ексклузивна можност за купување билети и организирано присуство на натпреварите на Милан!

 

Придружете се на црвено-црното семејство! Стани член на првиот официјален фан клуб на AC Milan во Македонија!

 

  •   Пакет за членство – сезона 2022/23 – 1200 денари:

– Персонализирана членска картичка*

– Маичка Милан Фанс Македонија

– Стикери за Лаптоп

– Отварач за шишиња Милан Фанс Македонија

 

Со поседувањето на персонализираната членска картичка, членовите на Милан Фанс Македонија ќе имаат ексклузивна можност за купување билети и организирано присуство на било кој од натпреварите на Милан во новата сезона, како и голем број попусти во:
  • Mondo Milan Museum – посета на музеј по цена од 10 евра.
  • Museum & Tour San Siro – посета на Сан Сиро и музејот по цена од 14 евра.
  •  Casa Milan Store -10% попуст на сите продукти во Casa Milan Store.
  •  ZeroPlayer brand Merchandising – 20% попуст на 4 продажни места пред Сан Сиро каде е истакнат ZeroPlayer брендот.
  •  ZeroPlayer brand Food – 20% попуст на храна во 2 продажни места пред Сан Сиро каде е истакнат ZeroPlayer брендот.
  •  B&B Hotel Milano San Siro – 20% попуст со букирање директно од нивниот вебсајт.

 

Пријавувањето ќе трае до 31 август, а реквизитите ќе се делат во текот на сезоната.

 

 

 

Уплатата на износот за одбраниот пакет се врши исклучиво на сметката на Милан Фанс Македонија: 210-0723208001-97 (НЛБ Банка)

 

*Членските картички важат за сезона 2022/23. По истекот на важноста, картичките може да се обноват.