Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!

Маичка Милан Фанс Македонија

Боја: Црна
Величини: M, L, XL, XXL
Цена: 400 денари
МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО

Маичка Милан Фанс Македонија

Боја: Бела
Величини: M, L, XL, XXL
Цена: 400 денари

Шал AC Milan (официјален продукт на Милан)

Боја: Црвено-црна
Цена: 500 денари

Приврзок Милан Фанс Македонија

Материјал: Метал
Цена: 100 денари

Насоки за уплата:

За готовинска уплата – со кеш

За безготовинска уплата – од трансакциска сметка