Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!
🚨 СТАНИ ЧЛЕН НА НАЈСТАРИОТ ОФИЦИЈАЛЕН ФАН КЛУБ НА МИЛАН ВО МАКЕДОНИЈА 🚨
➡️ Секоја година, Милан Фанс Македонија ги води македонските Росонери низ сезонска авантура на навивање и уживање со нашиот омилен Милан, преку заедничко проследување на натпреварите, разни реквизити, посета на натпревари во живо во Серија А, Лигата на шампионите и Куп натпреварите!

 

PER ASPERA  AD ASTRA! 🔴⚫

 

  •   Пакет за членство – сезона 2023/24 – 1500 денари:

– Персонализирана AIMC членска картичка*

– Шушкавец Милан Фанс Македонија

– Стрес топче Милан Фанс Македонија

 

Со поседувањето на персонализираната членска картичка, членовите на Милан Фанс Македонија ќе имаат ексклузивна можност за купување билети и организирано присуство на било кој од натпреварите на Милан во новата сезона, како и голем број попусти во:
  • Mondo Milan Museum – посета на музеј по цена од 10 евра.
  • Museum & Tour San Siro – посета на Сан Сиро и музејот по цена од 14 евра.
  •  Casa Milan Store -10% попуст на сите продукти во Casa Milan Store.
  •  ZeroPlayer brand Merchandising – 20% попуст на 4 продажни места пред Сан Сиро каде е истакнат ZeroPlayer брендот.
  •  ZeroPlayer brand Food – 20% попуст на храна во 2 продажни места пред Сан Сиро каде е истакнат ZeroPlayer брендот.
  •  B&B Hotel Milano San Siro – 20% попуст со букирање директно од нивниот вебсајт.

 

Пријавувањето ќе трае до 31 август, а реквизитите ќе се делат во текот на сезоната.

 

 

 

Уплатата на износот за одбраниот пакет се врши исклучиво на сметката на Милан Фанс Македонија: 210-0723208001-97 (НЛБ Банка)

 

*Членските картички важат за сезона 2023/24. По истекот на важноста, картичките може да се обноват.