Прв официјален фан клуб на Милан во Македонија!

МИЛАН ФАНС МАКЕДОНИЈА МАИЧКИ

Маичка PIOLI IS ON FIRE

Боја: Црна
Величини: M, L, XL, XXL
Залиха: 17

Цена: 600 денари

Маичка MILAN FANS MACEDONIA

Боја: Бела
Величини: XXL
Залиха: 1

Цена: 600 денари

Маичка FINO ALLA MORTE

Боја: Црна
Величини: M
Залиха: 1

Цена: 600 денари

Маичка SEMPRE MILAN

Боја: Бела
Величини: XXL
Залиха: 1

Цена: 600 денари

ОСТАНАТО

Шал Milan (официјален продукт на Милан)

Боја: Црвено-црна
Залиха: 6

Цена: 500 денари

Приврзок Милан Фанс Македонија

Материјал: Метал
Залиха: 3

Цена: 100 денари

Приврзок Отворач Милан Фанс Македонија

Материјал: Метал (црн/сребрен)
Залиха: 7

Цена: 100 денари

Насоки за уплата:

За готовинска уплата – со кеш

За безготовинска уплата – од трансакциска сметка